Monday, April 2, 2012

Farewell Party En Khairizal CUM monthly Assembley

 Its a big lost to our company...=( may him success in future undertakings.Emmm...itu perasaan warga PLS. Untuk staff yang directly under him, for sure feel lost, when kindness of boss are leaving. Anyway kami tidak mahu mengucapkan "Good bye" to En Rizal, sebab ini bukan final destination atau pengakhiran relationship. Kita akan jumpa next episod...dilain masa...Gambate!!!



bersama big boss.. nyanyi lagu seribu tahun lagi tu... dasat2


Gurauan terakhir untuk Mr TC - panggilan manja
(err...awat Pn Mazni lebih tinggi ekk... :)







ko ingat tak td ko makan kek kan?.. ada rasa apa2 tak.. heheheheh


yeay.. merdeka!!!.. nih farewell ke pesta nih..huhu


kami peminat en khai...hhaha




patutlla habis seluar putih kat supermarket HERO...huhu



tambah lak sorang lagi.. haha



hitam putih, lantai pun nak join skali..haha



senyummmm... model gigi




fulamak azizi posing.. mmg kelassss




team merah hitam + team hitam putih..huhu




team campuran.. makan2..



kami makan kek en Khairizal bagi..  (haaaaaa! khairizal bagi????)




kucing..( aku rasa laen macam la lepas makan kek..)




kami tak makan kek..yeayyy




hero2 pls.. terbaek tokkk

2 comments:

  1. gambar lompat tu another geng kak yati...hantu turun dr langit...vivian

    ReplyDelete